Kompetenčni center za razvoj kadrov v papirni industriji

Novice


Arhiv: KocPI na INFORMATIVI 2014


Predstavitev na Informativi 2014

Na sejmu Informativa, ki je potekal 24. in 25. januarja na Gospodarskem razstavišču, je KocPI uspešno zastopal slovensko papirno panogo. Na stojnici je predstavljal izdelke, ki so plod slovenskih podjetij ter podajal informacije o papirni panogi, ki so širši javnosti bolj kot ne neznana.

Zahvala gre vsem podjetjem, ki so prispevali promocijski material in pa tudi vsem tistim, ki so želeli prispevati, pa jim je pomanjkanje časa to onemogočilo. Tako mladi, kot starši so bili presenečeni nad uspešnostjo papirne panoge, saj prevladuje mnenje, da je večina papirne industrije propadla. Obiskovalce smo seznanili s številom papirnic in papirno predelovalnih podjetij v Sloveniji, o proizvodih, ki nastajajo in kje jih kot potrošniki lahko najdejo. 

Prikazali smo jim, kako blizu smo vsakemu od njih v njihovem vsakdanu.  Obisk na stojnici je bil nad pričakovanji. Odziv vseh obiskovalcev stojnice KocPI je bil pozitiven, saj smo jim predstavili kakšni profili so v papirni industriji zaželeni. Tako so si lažje predstavljali, kje vse se lahko z določenimi znanji in izobrazbami zaposlijo. 


Fotogalerija